info

 

De winkel aan de Bosschendijk wordt in de eerste weken van februari compleet verbouwd en zal een ware metamorfose ondergaan. De winkel moet dan ook helemaal leeg zijn. Profiteer dus van deze leegverkoop!

Over Jan Verdaas

Onze electrowinkel Jan Verdaas is geopend op 25 oktober 1983 aan de Bosschendijk 11 te Oudenbosch, alwaar we nog steeds gevestigd zijn.

In eerste instantie verkochten wij alleen videorecorders, televisies en camera’s, later is de verkoop met audio uitgebreid. Door onder andere de hoge servicegraad en het feit dat wij ook apparatuur inruilen, is het altijd zeer interessant om bij ons uw nieuwe apparatuur aan te schaffen. Deze unieke formule garandeert u altijd een scherpe prijs.

Inmiddels verkopen wij ook al bijna 20 jaar grote huishoudelijke apparaten (witgoed), zowel inbouw als vrijstaand. Wij bieden diverse topmerken aan tegen een lage prijs. Kom eens naar onze winkel en laat uzelf overtuigen. Ons team kan u hierbij adviseren.

De topmerken die wij o.a. verkopen zijn; Bose, Miele, Bosch, Philips, Samsung, Sony, Panasonic, JVC, Pioneer, Sharp, Bauknecht en nog vele anderen.

Heeft U vragen of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op; telefonisch of op .